miercuri, 20 mai 2020

Miere de manuka Melora - pret ieftin


Miere de Manuka MELORA – pret ieftin, este o miere de albine ce a fost premiata la Concursul International de Calitate a Mierii ce a avut loc la Londra, in anul 2019.




Comanda online miere de manuka 

Aceasta miere manuka este 100% pura si cruda, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente. Certificarea este facuta in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande, cu factor activ MGO certificat.

Origini miere de manuka!

Mierea de Manuka Melora este recoltata din zonele impadurite, salbatice si nepoluate. Aici, arbustul de Manuka creste in mod natural. Apicultorii au mare grija de cei peste 10.000 de stupi si in special de sanatatea albinelor. Pentru ca albine sanatoase inseamna miere sanatoasa!

Adevarul despre mierea de manuka!

Mierea este riguros testata de laboratoare independente pentru a certifica nivelul de bioactivitate. Sistemul de clasificare MGO evalueaza compusii naturali gasiti in aceasta miere si certifica puritatea si calitatea acesteia. Marca MGO de pe eticheta mierii Melora, garanteaza ca ceea ce cumperi este miere de Manuka autentica, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande.
Premiul castigat in 2019 la Concursul International de Calitate a Mierii de la Londra este o validare a calitatilor exceptionale pe care mierea de Manuka Melora le detine.
Manuka Squeeze MELORA

Squeeze-urile Melora reprezinta o gama de produse inovatoare, cu gust delicios, ce combina proprietatile bioactive ale mierii de Manuka MGO 40+ cu beneficiile mierii provenita din flora salbatica a padurilor Noii Zeelande si proprietatile extraordinare ale extractelor naturale de afine, ghimbir, lamaie sau scortisoara.


Mierea de Manuka Melora MGO 40+ este miere cruda, 100% pura, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat. Este recoltata din zone impadurite, salbatice si nepoluate, in care arbustul de Manuka creste in mod natural.
Comanda online miere de manuka originala de pe RepublicaBio!
• MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
• Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
• Marca MGO de pe ambalaj garanteaza faptul ca acest produs contine miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.

Un ambalaj practic, usor de folosit

Gata cu mierea care se prelinge din lingurita si pe borcan! Ambalajul este foarte practic si poate fi folosit cu usurinta chiar si de copii. Deschizi capacul, apesi pe ambalaj si dozezi cantitatea dorita. Ambalajul nu contine BPA (Bisphenol A).

5 produse, zeci de combinatii

Squeeze-urile Melora pot fi folosite in zeci de combinatii pe care cei mici le adora: peste paine prajita, cereale de mic dejun, clatite, deserturi, ca indulcitor in ceai, limonada, smoothie sau alte bauturi racoritoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu