marți, 1 august 2017

Miere de manuka raw 16 KFactor

Mierea manuka pret este o miere de albine cu proprietati curative benefice sanatatii. Arborele de Manuka, se gaseste in Noua Zeelanda, iar aceasta miere este cel mai puternic antibiotic natural, ce distruge microorganismele bacteriene ca: e.Coli, Stafilococul auriuStreptococcus faecalis, Helicobacter Pylori.


Este cea mai puternica miere de manuka raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti si fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Aceasta miere manuka originala este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate.
Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti.
Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii. Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw ( nepasteurizata ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu