marți, 18 septembrie 2018

Miere de manuka MGO 100+ - pareri

Consuma miere de manuka MGO 100+ - pareri deoarece este o miere de manuka pret care are caracteristici deosebite si este unicul antibiotic natural! Are proprietati antibacteriene ce vindeca mai multe afectiuni si se gaseste in arborele de manuka, care creste in partea nordica din Noua Zeelanda!



Vezi pret miere de manuka 

Utilizare miere de manuka MGO 100+

Cercetarile au descoperit ca mierea de Manuka beneficii are proprietati foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, fiind extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate.

Afla de unde poti cumpara miere de manuka originala ieftina in Romania!

Pentru uz intern se foloseste cu bune rezultate in afectiuni ca: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale, astm, tenie; distruge pana si bacteria Heliobacter pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara; potenteaza actiunea radioterapiei in unele forme de cancer, etc.
Sunt cunoscute rezultate pentru uz extern in urmatoarele afectiuni: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes.
In cosmetica a dat rezultate cand a fost folosita pentru riduri, acnee, par uscat.

MGO - Factorul unic al mierii de manuka 

MGO, factorul unic al mierii de Manuka este o componenta terapeutica care are rolul de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol. Proprietatile antibacteriale sunt cu atat mai mari cu cat nivelul MGO este mai mare.

Miere de manuka in farmacii MGO 100+ - este un nivel de intretinere - si e indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri de gat etc.) Conținutul de Metilglioxal (MGO) din acest tip de miere este de minim 100mg/kg. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu