joi, 30 august 2018

Miere de Manuka originala MGO250+ cu Extract de ceai verde - pareri

Alege miere manuka originala MGO250+ cu extract de ceai verde! Este cel mai bun si cel mai puternic antibiotic natural, avand beneficii de cateva ori mai mari decat antibioticele obisnuite. 




Mierea de Manuka proprietati s-a facut remarcata in medicina contemporana pentru proprietatilor sale antibacteriene neobisnuite. Puterea vindecatoare a mierii de manuka plafar se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se gaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda

Comanda online miere de manuka Apiland!

Mierea Manuka MGO 250+ Nivel util


Acest tip din miere de manuka forum este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere manuka copii pe zi urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita pe zi.

Beneficii Miere de Manuka MGO™ 250+*

Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal (MGO™), substanta responsabila pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Continutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adica minim 250mg/kg.


Mierea MGO™ 250+ este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar si tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu