marți, 21 august 2018

MIERE MANUKA PREMIUM CU EXTRACT DE CEAI VERDE - pret

Alege miere manuka cu extract de ceai verde pret ieftin, deoarece este combinatia perfecta dintre MGO si EGCG (Epigallocatechin gallate), ce se gaseste in frunzele de ceai alb, ceai verde si in cantitati mici in ceaiul negru.





Beneficii miere de manuka cu extract de ceai verde!


Efectului extraordinar al mierii de Manuka cu Epigallocatechin gallate (EGCG), un component activ complet, din extractul de ceai verde ajuta la mentinerea unei sanatati digestive si a unei stari de bine a organismului. Continutul de Epigallocatechin gallate (EGCG) este de 0.25%.

Afla de unde cumparam miere de manuka originala?


Studiile efectuate arata ca mierea de Manuka pentru helicobacter inhiba cresterea bacteriei Helicobacter Pylori, care cauzeaza ulcerele stomacale, fiind de 8 ori mai eficienta in acest tratament decat orice alt tip de miere.

Administrare miere manuka

Pentru uz intern: se recomanda 3 - 4 lingurite zilnic, timp de cel putin 30 de zile sau pana la ameliorarea sau disparitia simptomelor, cu urmarirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficienta maxima, miere de Manuka in farmacii se consuma cu 30 minute inainte de mesele principale ale zilei. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.

Pentru uz extern: se aplica direct pe piele si se protejeaza zona cu o compresa.


Pentru uz cosmetic: se foloseste ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.

Ce inseamna MGO?

Metilglioxal (MGO) este o enzima si confera mierii de Manuka proprietatile sale unice antibacteriene. Acest nutrient se formeaza in mod natural in nectarul florilor de Manuka, si este transferat automat in miere de catre albine.


MGO este marca inregistrata Manuka Health New Zeeland Ltd. si totodata sistemul care indica activitatea antibacteriana prin masurarea nivelului de metilglioxal (prescurtat MGO) din miere. Cu cat nivelul MGO este mai ridicat, cu atat este mai mare si puterea antibacteriana. Nivelurile de MGO ale mierii Manuka Health sunt: MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ si MGO 550+.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu