sâmbătă, 29 februarie 2020

Miere De Manuka KFactor 16 RAW - 250 g pret

Cumpara online miere de manuka KFactor 16 RAW de la Wedderspoon! Miere de manuka originala ambalata in borcane de 250 grame, avand puternice proprietati de intarire a imunitatii. 





Wedderspoon este unul din producatorii agreati de Ministerul Materiilor Prime din Noua Zeelanda pentru a comercializa mierea manuka!

Descriere Miere Manuka KFactor 16 RAW


Mierea de Manuka este o miere raw (cruda), nepasteurizata si fara organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelanda si Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele il aduna. 

Afla miere de manuka administrare miere de manuka KFactor 12 RAW!


Mierea de Manuka Monoflorala (Monofloral) KFactor 16 contine o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene si antioxidante puternice, respectiv proprietati de intarire a imunitatii. 

Puterea antibacteriana este determinata in functie de cantitatea de polen continut. Cu cat cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atat si proprietatile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Recomandari miere de manuka KFactor 16 RAW


Pentru uz intern

Cu o putere antibacteriana mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicata persoanelor care se confrunta des cu gripa si raceala ca urmare a unui sistem imunitar slabit.
Poate fi administrata si in cazuri de infectii cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. Dupa administrare se recomanda repetarea analizelor pentru a afla daca bacteria respectiva mai este prezenta in organism.

Pentru uz extern

Sub formă de pansament pentru:


  •  iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;
  •  în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.

Contraindicatii miere manuka KFactor 16 RAW

Intrucat contine zaharuri in mod natural, consumul de catre persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. 

Nu este necesara pastrarea la frigider, ci intr-un loc ferit de razele soarelui. 

Nerecomandat a se consuma de copii sub 12 luni!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu