sâmbătă, 6 octombrie 2018

Miere de manuka! Ce inseamna NPA?

Consumati miere de manuka? Stiti ce inseamna NPA? Aceasta miere de manuka pret se clasifica dupa mai multi factori. Unul din ei este NPA.


Ce inseamna NPA?

NPA (Non Peroxide Activity) masoara activitatea non-peroxidica a mierii de Manuka si absolut toate sortimentele de miere manuka bebeficii au o activitate antibacteriana desebita datorita unui antiseptic natural numit peroxid de hidrogen – H2O2 (apa + oxigen). 

Cumpara online miere de manuka originala!

Ca urmare a expunerii la caldura si la lumina soarelui, activitatea peroxidului de oxigen este usor distrusa, iar mierea isi poate pierde unele din proprietatile antibacteriene.
In schimb, enzimele active din mierea de Manuka isi pastreaza timp indelungat proprietatile antibacteriene in ciuda contactului cu apa, caldura sau alti factori, deoarece aceasta are o activitate unica non-peroxidica, mult mai puternica si mai stabila. 

Concluzia cercetatorilor: mierea de Manuka este  testata pentru activitatea non-peroxidica si urmareste asadar sa determine puterea enzimelor active in combaterea infectiilor bacteriene si a inflamatiilor. Cu cat ratingul NPA este mai mare, cu atat proprietatile antibacteriene din mierea Manuka sunt mai puternice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu