duminică, 10 septembrie 2017

Polen crud de trandafir si mar pret

Alege polen crud de trandafir si mar pret pentru sanatatea copilului tau. Actioneaza asupra sistemului imunitar prin intarirea acestuia, protejeaza de infectiile microbiene. In plus are un rol insemnat in absorbtia de catre organism a calciului. Ai probleme cu digestia? Acest polen crud de trandafir salbatic forum, ajuta la reglarea tranzitului intestinal! 



Informatii despre polen crud din trandafir salbatic

Polenul crud este un medicament natural ce conţine aminoacizi esenţiali, minerale, vitamine, enzime şi numeroase alte substanţe cu efecte deosebit de importante în mentinerea sanatatii. 

Comanda online miere de manuka MGO 400 +

Tratamentele naturiste cu polen crud sunt recomandate pentru numeroase probleme de sanatate, de la afectiuni digestive (constipatie, diaree, enterocolita), boli cardiovasculare (hipertensiune, insuficienta cardiaca), probleme renale, afectiuni hepatice, dezechilibre hormonale, imunitate scazuta, depresie, oboseala cronica, precum şi contra caderii parului si refacerea unghiilor fragile.

Mod de administrare a  polenului crud de trandafir salbatic si mar:

Polenul crud de trandafir salbatic și mar poate fi administrat atat în forma lui naturala, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salata de fructe, la prima masa a zilei.

Mod de pastrare a polenului crud de trandafir salbatic si mar:

Polenul crud de trandafir salbatic si mar se pastrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5ºC și -18ºC. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu