miercuri, 31 ianuarie 2024

Reducere la Miere de Manuka SuperLife

Vrei reducere la Miere de Manuka SuperLife? Pe parcursul lunii februarie, magazinul online Apiland, ofera o reducere a pretului de 25% la acest tip de Miere Manuka.


apiland.ro


Miere De Manuka SuperLife - remediu

Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural pentru tratarea infecțiilor tractului respirator, precum: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită. 
De asemenea, trateaza  și infectiile gastro-intestinale: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, paraziți intestinali sau gastroenterită. Comanda online miere manuka SuperLife de pe https://www.apiland.ro/manuka-superlife

Miere De Manuka SuperLife - beneficii

Culoarea aurie, similară chihlimbarului, și textura fină a mierei te duc cu gândul la peisajele din Noua Zeelanda.

Această miere se diferențiază prin valoarea nutrițională, culoare și gust intens și aromat, fiind ușor dulceagă.

Miere de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este produsă de albinele care recoltează nectarul florilor de Manuka. Este recoltată, testată și certificată cu minim 400 mg/kg de metilglioxal. Comanda online Miere Manuka SuperLife de pe https://www.apiland.ro/miere-de-manuka/manuka-superlife-umf-13-mgo-400.html

Este un remediu natural pentru afecțiunile respiratorii și gastro-intestinale. Infecțiile respiratorii, cu simptome precum dificultăți de respirație, dureri în gât, tuse și febră, sunt tratate eficient de mierea de Manuka.

Aceeași miere se dovedește eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale, echilibrând PH-ul și reducând aciditatea ridicată. Printre aceste afecțiuni se numără ulcerul, gastrita, sindromul colonului iritabil, indigestia, gastro-esofagita de reflux și durerile de stomac.

Miere De Manuka SuperLife - pastrare


Se pastreaza ferit de razele soarelui la temperaturi sub 25 grade.

Miere De Manuka SuperLife - administrare

  • Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. 

  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.


Miere De Manuka SuperLife - pareri


SimonaAm achiziționat acest produs pentru vindecarea gastritei deoarece după un regim alimentar de aprox. 5 luni de zile, nu m-am simțit complet vindecată. După 2 săptămâni de la administrarea produsului conform recomandărilor de pe site, mă simt foarte bine.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu