miercuri, 22 aprilie 2020

Miere de Manuka MGO 300+ proprietati

Cauti miere de manuka MGO 300+? Vrei sa stii care miere de manuka este mai buna? Aici gasesti recomandari despre miere de manuka originala si vei afla adevarul despre mierea de manuka


Miere de manuka MGO 300+ - Indicatii

Acest tip de miere manuka originala este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Aceasta poate fi consumata ca parte a unei diete echilibrate, prin consumul unei linguri pe zi, ideal cu o ora inainte de masa. Pastrati mierea la temperatura camerei. Evitati expunerea in lumina directa a soarelui. Nerecomandata copiilor sub 12 luni. Nu consumati daca sigiliul este rupt. Aceasta miere se poate cristaliza in mod natural.

Citeste despre miere manuka 400+

Miere de manuka MGO 300+ utilizare

Mierea Manuka poate fi utilizata pentru urmatoarele afectiuni: Raceli, dureri de gat, simptome de gripa, taieturi, arsuri, ulcere ale pielii, plagi chirurgicale si infectate, infectii ale pielii, acnee, riduri, herpes, eczeme, cicatrici, otita, conjunctivita, ulcer gastric, boala de reflux gastro-esofagian, gastrita, gingivita, placi dentare, raceli cronice, sindrom de colon iritabil, colita ulcerativa, infectii faringiene. Cercetarile au dovedit ca Miere Manuka MGO 300 de la Great Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: Helicobacter pylori (bacteria responsabila de ulcerul peptic), Staphylococcus aureus, Methicillin resistant, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Vanocomycin resistant enterococci.

Miere de manuka - compozitie

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.
Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu