sâmbătă, 5 august 2017

Miere de Manuka MGO 400+ pret

Miere de Manuka MGO 400+ pret. MGO este componenta terapeutica, care indica puterea antibacteriana al produsului apicol din Noua Zeelanda

Cel mai bun pret miere manuka mgo 400+

Miere de Manuka originala MGO 100+ este un nivel de intretinere si este indicata in protejarea sistemului imunitar in afectiuni usoare.

Afla totul despre miere de manuka raw si de unde putem cumpara produsul original.

Mierea Manuka MGO 250+ este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.


Mierea de Manuka MGO 400+ nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.
Mierea de Manuka MGO 550+ nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. 

Diferente intre mierea de manuka forum si alte tipuri de miere:


Mierea Manuka originala ieftina are o mare capacitate de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA si este de pana la 50 de ori mai mare decat a antibioticelor obisnuite.
Toate tipurile de miere contin enzima glucoza oxidaza, responsabila cu producerea de peroxid de hidrogen, o molecula care și-a dovedit eficienta in testele de laborator, dar care se distruge atunci cand intra in contact cu fluidele și tesuturile corporale sau cand mierea este expusa la lumina și caldura.
O altă enzima care se regaseste in miere este metilglioxalul (MGO). Spre deosebire de enzima glucoza oxidaza, metilglioxalul nu produce peroxid de hidrogen, dar rezista mai mult in timp, la caldura si la lumina și are efect antibacterian imediat. In mierea obisnuita, metilglioxalul este prezent în cantități foarte mici: 20-50 mg/kg, pe cand un kilogram de miere de manuka pret conține 800 mg de metilglioxal.

Un like pe facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu